Om oss

Enjoy Idrettsrabatten ble lansert digitalt i form av en app høsten 2020. Enjoy-konseptet har imidlertid en historie som går tilbake helt til 2004, da vi ga ut vårt første rabattkort og -hefte som ble solgt gjennom idretten i Oslo. Siden den gang har Enjoy utviklet seg til å bli Norges største og mest omfattende rabattkonsept med over 2.000 brukersteder fra Trøndelag og sørover. Opp gjennom årene har Enjoy sørget for inntekter til idretten på over 40 millioner kroner.

Vår visjon er å «levere Norges største og beste dugnadskonsept».

Til nå mener vi at vi har klart å skape det beste dugnadskonseptet, men har litt igjen før vi er det største. På veien mot vårt mål ser vi frem til å fortsette å generere penger til idretten, bidra til mer lokal handel, samtidig som titusenvis av familier sparer penger ved å handle det de trenger.

Enjoy Idrettsrabatten eies og driftes av Pecto Media AS som inngår i mediehuset European Loyalty Systems (ELS). Selskapene i ELS har siden 1991 vært markedsledende innen en rekke fordels-og lojalitetssystemer. I tillegg til våre samarbeidspartnere gjennom Enjoy, er våre kunder store aktører som Nestlé, Vattenfall og DNB. Vårt konto ligger i Nydalen i Oslo.