SALGSBETINGELSER

1. Innledning

Det skal være enkelt og trygt å handle på enjoyidrettsrabatten.no. Alle kjøp er regulert av standard salgsbetingelser i henhold til norsk lovgivning for forbrukerkjøp av varer over Internett.

Vi ber deg lese gjennom de generelle vilkårene som gjelder når du handler hos oss. Når du kjøper en vare, betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent gjeldende betingelser, samt at du er over 18 år.

2. Parter

Selger:
Firmanavn: Pecto Media As
Adresse: Nydalsveien 15, 0484 Oslo
Telefon: 23 23 04 80
E-post: post@pectomedia.no
Org.nr: 912 186 784

Kjøper:
Den personen som foretar bestillingen.

3. Avtale, avtaleinngåelse og ordrebekreftelse

Når du har gjennomført kjøpet i nettbutikken anses avtalen som inngått og er bindende for begge parter.

Du vil straks etter bestilling motta en ordrebekreftelse. Vi anbefaler at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør du kontakte oss så raskt som mulig.

Ordrebekreftelsen og kjøpsbetingelsene utgjør til sammen grunnlaget for avtalen.

4. Priser

Prisene som er oppgitt i nettbutikken inkluderer merverdiavgift. Administrasjonsgebyr oeg eventuell frakt kommer i tillegg. Dette opplyses om på nettsiden underveis i kjøpsprosessen.

5. Betaling

Betalingen skjer når bestillingen er fullført i nettbutikken.

Du kan betale med VISA, Mastercard eller American Express. Når du betaler med kort håndteres dette av vår betalingspartner.

Ved betaling med kredittkort, vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.

6. Levering

Levering av vouchere/verdikoder foregår manuelt. Vouchere sendes per post innen 1-2 virkedager etter mottatt bestilling. Verdikoder sendes per e-post innen 1-2 dager etter mottatt bestilling.

7. Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir selger beskjed om at du vil benytte angreretten, primært ved å benytte mottatt angrerettskjema, eller skriftlig per brev eller e-post.

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tolv måneder etter at varen er mottatt.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den. Har kjøpt en fysisk voucher må skrapefeltet som skjuler verdikoden være intakt. Har du mottatt verdikode digitalt, kan ikke verdikoden ha blitt aktivert.

Alle produkter skal leveres tilbake til selger innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg.

Selger er forpliktet til å betale tilbake det du har betalt, inkludert porto for forsendelsen o.l. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at selger mottar produktet fra deg eller henteseddel eller produktet er stilt til rådighet for selger.

Produktet sendes tilbake til oss sammen med angrerettskjema (som ligger vedlagt på ordrebekreftelsen du fikk på e-post). Skjemaet kan lastes ned her.

Ved kjøp av fysisk voucher returneres denne til:

Pecto Media AS
Nydalsveien 15
0484 Oslo

8. Undersøkelse av varen

Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må du melde fra til oss ved reklamasjon jf. kjøpsbetingelsens punkt 9.

9. Reklamasjon

Send en e-post til post@pectomedia.no med så mye informasjon som mulig: e-postadresse, beskrivelse av problem, skjermbilder av app/voucher, verdikode, hvilken forening du har kjøpt voucher av og eventuell annen relevant informasjon.

I en behandling av reklamasjonen vil vi vanligvis generere en ny verdikode slik at det tilfredsstiller både våre og dine krav til produktet. Dette produseres og sendes uten ekstra kostnad.

Frist for reklamasjon er to måneder etter at du har mottatt verdikode/voucher.

10. Personopplysninger

Vi innhenter og lagrer kun de personopplysningene som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser i henhold til avtalen med deg. Alle personopplysninger behandles fortrolig og vil ikke under noen omstendighet videreformidles tredjepart. Ingen debet- eller kredittkortopplysninger lagres av oss. (Se personvern for mer informasjon.)
Dersom du har spørsmål om vår bruk av dine personopplysninger eller om du ønsker at vi sletter eller endrer personopplysningene, så kan du kontakte oss på post@pectomedia.no

11. Øvrig

Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men tar for seg partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen. For fullstendig lovtekst henvises det til avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettsloven og ehandelsloven.

PERSONVERN

Enjoyidrettsrabatten.no og Pecto Media AS er opptatt av å behandle dine personlige opplysninger med respekt og forsiktighet, og vi innhenter og lagrer kun de personopplysningene som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser i henhold til avtalen med deg.

For å kunne sende deg verdikode/voucher er vi avhengige av at du oppgir navn og adresse. For effektivt å kunne kontakte deg angående bestillingen trenger vi ditt telefonnummer og din e-postadresse.

I henhold til norsk lovgivning er vi pålagt å oppbevare regnskapsmessige opplysninger, herunder utsendte ordrebekreftelser, fakturaer og kreditnotaer. Disse opplysningene trenger vi også ved en eventuell reklamasjon.

Alle personopplysninger du har oppgitt behandles fortrolig og vil ikke under noen omstendighet videreformidles tredjepart.

Når du betaler med kort håndteres dette av vår betalingspartner for sikker og rask behandling. Debet- og kredittkortinformasjonen blir aldri lagret av oss.

Enjoyidrettsrabatten.no benytter cookies med det formål å optimalisere nettsiden og dens funksjonalitet og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg. Du kan til enhver tid slette cookies fra din datamaskin. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Dersom du har spørsmål om vår bruk av dine personopplysninger eller om du ønsker at vi sletter eller endrer personopplysningene, så kan du kontakte oss på post@pectomedia.no.